Publicat de: stiripepaine | aprilie 29, 2009

Banchet si festivitate – NOUTATI IMPORTANTE

Despre festivitate

Data festivitatii si ora raman aceleasi ( 26 Mai, ora 13:00 ), s-a modificat locatia, si anume in incinta Leu se afla „Sala de Festivitati, pentru care l-am rugat pe decan sa ne ajute.

Sala este incapatoare, dupa spusele decanului, incapem LEJER 200 oameni.

La aceasta festivitate nu putem sa nu cantam solemnul „Gaudeamus igitur„…. imnul tuturor absolventilor. Pentru asta, m-am straduit sa va fac viata mai usoara (pentru cei care nu il stiu) si v-am pun aici link-ul cu versurile, traducerea acestora precum si un format audio pentru o mai buna auditie!!! Este posibil sa aduc si varianta print a versurilor la momentul festivitatii, insa nu promit acest lucru.

http://www.limbalatina.ro/biblioteca/gaudeamus.html

Despre bachet

Data, ora si locatia stabilita raman aceleasi : 27 Mai, ora 20:00, Turabo Grand Ballroom, punct de reper statia de metrou Aurel Vlaicu.

Pentru transparenta de care am dat dovada si pana acum, va listez meniul complet ca sa il lecturati cu placere!

Insalada Caprese (Rosii, mozarella, busuioc si ulei de masline)

Tuna Salad (Salata de ton, salata verde, porumb)

Boeuf Salad

Greek salad (Salata greceasca)

Smashed natural been salad with onions (Salata de fasole batuta cu ceapa)

Cheese cream on green pepper (Crema de branza pe ardei gras)

Romanian style chicken with greens (Drob de pui cu verdeturi)

Shanghai Chicken (Pui Shanghai)

Deep fried mushrooms (Ciuperci Pane)

Beef and pork mini meatballs (Chiftelute de vita si porc)

Ementhal cheese fried balls (Bulete de cascaval cu chimen si parmezan)

Assortments of sliced deli cuts (Asortiment de mezeluri)

Selection of Traditional Style (Selectie de branzeturi traditionale)

Deep Fried Pike Perch (Salau pane)

Chicken with Mushrooms Sauce (Pulpe de pui la cuptor in sos de ciuperci)

Cotlet de porc impanat, imbracat in piper verde si rozmarin (Pork chop filled with vegetables covered in green pepper and rosemary)

Rice with vegetables (Orez cu legume)

Pan Fried Potatoes with Rosemary, Parmesan and Herbs (Cartofi la cuptor cu rozmarin parmezan si ierburi)

Wheat and Rye Bread and Baguette (Paine alba, paine de secara, bagheta)

Oil, Vinegar and Condiments (Ulei, otet si condimente)

Crème brûle (Crema de zahar ars)

Coffee Tiramisu (Tiramisu cu cafea)

Wild Berries Tiramisu (Tiramisu cu fructe de padure)

Fruit Cake (Prajitura cu fructe)

Orange carpaccio (Carpaccio de portocale)

+
Bauturi alcoolice si nonalcoolice
nelimitat ( toate felurile )

Va doresc auditie si lecturare placuta!!!!!!!

Iulicika


Răspunsuri

  1. Câți s-au înscris pt bal până acum? Avem o listă actualizată?


Lasă un comentariu

Categorii